Llano Grande (ort i Mexiko, Guerrero, San Marcos)

Llano Grande är en ort i Mexiko. Den ligger i kommunen San Marcos och delstaten Guerrero, i den södra delen av landet, 280 km söder om huvudstaden Mexico City. Llano Grande ligger 325 meter över havet och antalet invånare är 1 348.

Terrängen runt Llano Grande är kuperad österut, men västerut är den platt. Den högsta punkten i närheten är Cerro La Cruz, 877 meter över havet, 4,4 km nordost om Llano Grande. Runt Llano Grande är det ganska glesbefolkat, med 34 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är San Marcos, 16,5 km söder om Llano Grande. Omgivningarna runt Llano Grande är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. I trakten runt Llano Grande finns ovanligt många namngivna dalar.

Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 26 °C. Den varmaste månaden är april, då medeltemperaturen är 30 °C, och den kallaste är september retro soccer shirts, med 22&nbsp toothpaste dispenser malaysia;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 599 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 445 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 3 mm nederbörd.