K’ondaltītī YeTerara Ch’af

K’ondaltītī YeTerara Ch’af är en bergstopp i Etiopien where to buy authentic jerseys. Den ligger i regionen Oromia, i den centrala delen av landet, 70 km väster om huvudstaden Addis Abeba. Toppen på K’ondaltītī YeTerara Ch’af är 2 368 meter över havet.

Terrängen runt K’ondaltītī YeTerara Ch’af är kuperad norrut sec football uniforms, men söderut är den platt. Terrängen runt K’ondaltītī YeTerara Ch’af sluttar söderut. Den högsta punkten i närheten är 2 492 meter över havet, 1,0 km sydväst om K’ondaltītī YeTerara Ch’af. Runt K’ondaltītī YeTerara Ch’af är det ganska tätbefolkat buy a water bottle, med 149 invånare per kvadratkilometer. Trakten runt K’ondaltītī YeTerara Ch’af består till största delen av jordbruksmark.

Ett tropiskt höglandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 19 °C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 24 °C, och den kallaste är juli, med 14 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 119 millimeter. Den regnigaste månaden är juli, med i genomsnitt 234 mm nederbörd, och den torraste är december, med 3 mm nederbörd.