Tizi n’ Guarf

Tizi n’ Guarf är ett bergspass i Marocko. Det ligger i regionen Souss-Massa-Draâ, i den centrala delen av landet, 400 km sydväst om huvudstaden Rabat. Tizi n’ Guarf ligger 1 297 meter över havet.

Terrängen runt Tizi n’ Guarf är kuperad åt nordväst, men åt sydost är den bergig. Den högsta punkten i närheten är 1 602 meter över havet, 2,7 km sydost om Tizi n’ Guarf. Runt Tizi n’ Guarf är det ganska glesbefolkat, med 48 invånare per kvadratkilometer

United States Away NAGBE 6 Jerseys

United States Away NAGBE 6 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Närmaste större samhälle är Argana, 6,9 km norr om Tizi n’ Guarf. Omgivningarna runt Tizi n’ Guarf är i huvudsak ett öppet busklandskap. I trakten runt Tizi n’ Guarf finns ovanligt många namngivna berg.

Ett varmt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 23 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 32 °C, och den kallaste är januari, med 14&nbsp youth team football jerseys;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 429 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 153 mm nederbörd, och den torraste är juni, med 1 mm nederbörd why do soccer players wear long socks.