Taylorbreen

Taylorbreen er en isbre i Victoria Land i Antarktis reusable glass bottles. Den er om lag 65 kilometer lang og strømmer fra polarplatået og ned i den vestre enden av Taylor Valley nord for Kukri Hills og sør for Asgard Range. Den midtre delen av breen ligger mellom Inland Forts i nord og Beacon Valley sør.

Taylorbreen ble oppdaget av Discovery-ekspedisjonen (1901–04) som antok at den var en del av Ferrarbreen. Den første geologiske ekspedisjonen (Western Journey Party) under Terra Nova-ekspedisjonen (1910–13) påviste at det dreide seg om to breer som var sammenkoblet glass workout bottle, og Robert F. Scott navnga den øvre delen etter Griffith Taylor, geolog og leder av geologiekspedisjonen

Brazil Away ROMARIO 11 Jerseys

Brazil Away ROMARIO 11 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

.

Breen har blitt undersøkt og modellert av forskere fra University of California, Berkeley og University of Texas at Austin.

· ·