Lac des Grèves (sjö i Kanada, Saguenay/Lac-Saint-Jean)

Lac des Grèves är en sjö i Kanada. Den ligger i countyt Saguenay/Lac-Saint-Jean och provinsen Québec, i den östra delen av landet, 500 km norr om huvudstaden Ottawa. Lac des Grèves ligger 456 meter över havet. Arean är 0,27 kvadratkilometer what tenderizes steak. Den ligger vid sjön Lac Miquet. Den högsta punkten i närheten är 545 meter över havet, 1,1 km norr om Lac des Grèves. Den sträcker sig 0,8 kilometer i nord-sydlig riktning, och 0 razor for clothes,8 kilometer i öst-västlig riktning.

I omgivningarna runt Lac des Grèves växer i huvudsak blandskog. Trakten runt Lac des Grèves är nära nog obefolkad fabric pills, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den boreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är -1 °C. Den varmaste månaden är juli meat tenderizer machine, då medeltemperaturen är 16 °C, och den kallaste är januari, med -22 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 080 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 147 mm nederbörd, och den torraste är februari, med 37 mm nederbörd.