Isabel (sang)

«Isabel» er en sang av det norske rockebandet BigBang, utgitt på deres syvende album Edendale. Det ble utgitt 9. mars i Norge og 19. januar i USA, begge i 2009. Sangen er skrevet av bandets låtskriver, gitarist og vokalist Øystein Greni. Låta er produsert av Greg Richling og Greni.

Låta ble også utgitt som vinylsingle i desember 2009. Dette var en liveversjon tatt opp på Norwegian Wood-festivalen 13. juni 2009. Ståle Storløkken medvirket på keyboard og St. Hallvard-guttene og Sølvguttene sto for koringen thermos for water. Singelen er signert og i et veldig begrenset opplag på 500 eksemplater, og kunne kun bli kjøpt på tre måter; på en av bandets norske julekonserter, gjennom bigbangfans best no leak water bottle.com eller hos Big Dipper i Oslo. Utgivelsen er også til minne om Lars Klokkerhaug, bandets lydingeniør waterproof cover, som nylig hadde gått bort, grunnet kreft meat tenderizer singapore.

B-siden var en studioinnspilling av en Chris Bell-låt, «Better Save Yourself». Gjort av Øystein Greni og Knut Schreiner i Grand Sport Studios, juni 2008

Øystein Greni  · Olaf Olsen  · Nikolai Eilertsen