Football League 3. divisjon 2002–2003

Dette er det fjerde nivået i Engelsk fotball. Divisjonen ble opprettet i 1958-59 big reusable water bottles, da man valgte å fjerne ordningen med 3. divisjon sør og nord. Dermed opprettet man 4. divisjon. I 1992-93 valgte klubbene på øverste nivå å forlate The Football League og danne FA Premier League, og dermed fikk de neste nivåene nye betegnelser. Historikken for denne divisjonen er følgende:

K = Kamper spilt; V = Kamper vunnet; U = Kamper uavgjort; T = Kamper tapt; MF = Mål for; MM = Mål mot; D = Måldifferanse; P = Poeng

Accrington Stanley · Barnet · Cambridge United · Carlisle United · Cheltenham Town · Chesterfield · Colchester United · Coventry City · Crawley Town · Crewe Alexandra · Exeter City · Forest Green Rovers&nbsp pouch for running;· Grimsby Town · Lincoln City · Luton Town · Mansfield Town · Morecambe&nbsp thermo water bottle;· Newport County · Notts County  · Port Vale · Stevenage · Swindon Town · Wycombe Wanderers · Yeovil Town ·