Nambour

Nambour är en del av en befolkad plats i Australien. Den ligger i kommunen Sunshine Coast och delstaten Queensland, i den östra delen av landet, 1 000 km norr om huvudstaden Canberra. Nambour ligger 19 meter över havet och antalet invånare är 10&nbsp collapsible water bottle;221.

Terrängen runt Nambour är platt österut, men västerut är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är Kiels Mountain, 657 meter över havet, 5,7 km sydost om Nambour. Närmaste större samhälle är Buderim, 11,7 km sydost om Nambour cornstarch meat tenderizer. I trakten runt Nambour finns ovanligt många namngivna stränder.

Omgivningarna runt Nambour är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. Runt Nambour är det tätbefolkat, med 735 invånare per kvadratkilometer. Klimatet i området är fuktigt och subtropiskt. Årsmedeltemperaturen i trakten är 20 °C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 24 °C, och den kallaste är juni, med 14 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 778 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 345 mm nederbörd, och den torraste är september, med 40 mm nederbörd wahl shaver.