Mullā Sadō Tōr

Mullā Sadō Tōr är ett berg i Afghanistan. Det ligger i provinsen Zabol glass beverage bottles with lids, i den centrala delen av landet, 290 km sydväst om huvudstaden Kabul. Toppen på Mullā Sadō Tōr är 2 195 meter över havet, eller 121 meter över den omgivande terrängen waterproof cycling phone pouch. Bredden vid basen är 1 non spill drink bottles,9 km.

Terrängen runt Mullā Sadō Tōr är platt åt sydost, men åt nordväst är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är 2 489 meter över havet, 7,9 km nordväst om Mullā Sadō Tōr. Runt Mullā Sadō Tōr är det glesbefolkat, med 11 invånare per kvadratkilometer.. I trakten runt Mullā Sadō Tōr finns ovanligt många namngivna kanaler.

Trakten runt Mullā Sadō Tōr är ofruktbar med lite eller ingen växtlighet. Ett kallt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli water packs for runners, då medeltemperaturen är 32 °C, och den kallaste är januari, med 1 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 274 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 64 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 1 mm nederbörd.